Wij laten graag weten dat AutoLeaseTeam per 1 januari 2024 Rebel Lease is geworden! We helpen graag verder vanaf www.rebellease.nl.

{{content}} ×

Full operational lease

Full operational lease is perfect voor de leaserijder die écht geen omkijken wil hebben naar zijn of haar vervoer. Alle gebruikskosten, dus ook reparatie, onderhoud, banden, vervangend vervoer, belasting, afschrijving, rente en verzekering, zijn in het contract opgenomen. Je betaalt met full operational lease een vast bedrag per maand en wij regelen de rest! Natuurlijk kun je het brandstofbeheer ook toevoegen aan de overeenkomst. Ook wat de administratie betreft, scheelt dat veel tijd. Meer weten over full operational lease? Hieronder zullen we alle zaken rondom full operational lease uitgebreid bespreken. 

"Wist je dat je voor álle automerken bij ons terecht kunt?"Wat is full operational lease precies?

Full operational lease is de meest voorkomende vorm van zakelijk leasen. Bij deze lease optie zijn wij de eigenaar van de auto en betaal je aan ons het maandelijks afgesproken leasebedrag. Wanneer de overeenkomst afloopt, gaat de leaseauto weer terug naar ons. Met deze leasevorm ben je verzekerd van zorgeloos en comfortabel leasen. Zo zijn de kosten voor onderhoud, beheer, verzekeringen, wegenbelasting, reparaties en meer inbegrepen in het leasebedrag. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan!

 

Full operational lease zzp

Een auto leasen als startende zzp is ook mogelijk bij AutoLeaseTeam. Zo bieden wij verschillende lease auto’s aan, maar kun je als zzp’er ook een bedrijfswagen bij ons leasen. Ben je milieubewust en gaat je voorkeur uit naar een elektrische auto? Ook zo’n auto kun je bij ons leasen met in deze leasevorm voor zzp.

Full operational lease is te vergelijken met een persoonlijke lening. Wij blijven juridisch en economisch gezien de eigenaar van de auto. Alle onkosten zitten in het maandelijkse bedrag inbegrepen.

Bij deze leasevorm wordt de liquiditeit binnen jouw onderneming niet beïnvloed door jouw autobezit. Het enige waar je rekening mee moet houden zijn de maandelijkse kosten van de lease auto. Daarnaast is het een voordeel dat je als ondernemer geen restwaarderisico van de lease auto hebt. Als zzp’er heb je profijt bij deze leasevorm, omdat de auto niet op je balans komt te staan.

 

Full operational lease zakelijk

Full operational lease zakelijk is een populaire leasevorm van zakelijke lease onder grote bedrijven en MKB-ondernemers. Met deze vorm van leasen, betaal je een vast bedrag per maand. De leaseauto blijft dan eigendom van ons, maar wordt de auto als het ware ‘gehuurd’. Je betaalt dan een vast maandbedrag en hebt geen onverwachte kosten en uitgaven. Als je zakelijk wilt rijden, biedt full operational lease zakelijk een mooie uitkomst. Je weet hierdoor altijd waar je aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan tijdens de looptijd van het contract.

 

Full operational lease met een occasion?

Direct wegrijden in een jong gebruikte auto met de gunstige voorwaarden en de service van full operational lease? Ook dat is mogelijk! Wij bieden altijd een breed aanbod van nieuwe occasions. Deze zijn direct voor jou beschikbaar om in te rijden. Een mooi bijkomend voordeel hierbij is dat er vaak geen wachttijden zijn. Zo ben jij dezelfde dag nog voorzien van een goed onderhouden leaseauto tegen een aantrekkelijk tarief per maand.

Bekijk hier ons actuele aanbod van occasions. Staat hier niets tussen wat je zoekt? Dan kun je altijd nog contact met ons opnemen. Dan zullen wij kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Wat is inbegrepen bij full operational lease?

Full operational lease is een veel gekozen leasevorm. En terecht! Wij zullen vrijwel alle autokosten op ons nemen, met uitzondering van brandstof, verzekeringen en autobelastingen. Uiteraard kun je er wel voor kiezen om die kosten alsnog via het leasecontract te laten verlopen. Dan zullen wij ervoor zorgen dat het allemaal in orde komt. Hieronder nog eens overzichtelijk op een rijtje wat er gegarandeerd zit inbegrepen bij jouw full operational leasecontract.

 • Onderhoud, reparatie & banden
 • Schadeafhandeling
 • Verzekering
 • Pechhulp in Europa
 • Rente en afschrijving
 • Vervangend vervoer
 • Wegenbelasting

De voordelen op een rij!

Wat vaak als een groot voordeel van full operational lease (zakelijk) wordt gezien, is dat de leasekosten van tevoren duidelijk vaststaan. Met deze leasevorm bespaar je tijd, geld én energie, die je bijvoorbeeld in je eigen bedrijf kunt steken. Alle voordelen op een rij:

 • Vrije keuze: je kunt kiezen uit alle merken en modellen.
 • Makkelijk: geen omkijken naar je vervoer, want alles is geregeld.
 • Transparant: omdat je een vast bedrag per maand betaalt, weet je precies waar je aan toe bent.
 • Geen investering vooraf: er wordt geen aanspraak gedaan op jouw liquiditeit of die van je onderneming.
 • Persoonlijk contact: wij zorgen voor de leaseovereenkomst die het best bij jouw persoonlijke wensen past.
 • Goede service: één telefoontje of mailtje en AutoLeaseTeam regelt het voor je.
 • Ideaal voor zzp’ers: de auto komt niet op jouw balans te staan.
 • Geen risico op restwaarde: AutoLeaseTeam draagt het risico voor de restwaarde aan het eind van de contractperiode.

Met de hierboven benoemde voordelen van full operational lease kun je er veilig van op aan dat je als ondernemer wordt ontzorgd. Je weet van tevoren welke kosten je kunt verwachten. En daardoor zal je meer aandacht kunnen geven aan jouw onderneming.

De kosten bij deze leaseovereenkomst

Vooropgesteld: kies je voor full operational leasen, dan kies je voor rijden voor een vast bedrag per maand. Bij deze leasevorm zitten in de maandkosten alle afschrijvings-, rente-, en operationele kosten inbegrepen, zoals onderhoud, schade en all-risk dekking. Je kunt ervoor kiezen om het brandstof wel of niet mee te nemen in de leaseovereenkomst. Zo heb je altijd een duidelijk maandbedrag dat je betaalt. Dit scheelt uiteraard een hoop zorgen en tijd. Wij zorgen dat alles van A tot Z geregeld wordt.

 

Meer weten over full operational lease?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van full operational lease? Tijdens een persoonlijk gesprek vertellen we je graag wat het inhoudt en waar je uit kunt kiezen. Wij zorgen voor een aanbod op maat en denken met je mee. Zo ben je er zeker van dat je nooit teveel betaalt voor jouw zakelijke lease auto. Bel 071 581 06 66 voor een afspraak of vul ons contactformulier in. Op naar héél veel veilige kilometers samen! 

Ben je toe aan een leasemaatschappij die écht met je meedenkt? Neem contact op met AutoLeaseTeam!