{{content}} ×

Voorraadlease

Vandaag nog wegrijden in een populaire Kia, Hyundai, Opel of Toyota? Het kan! AutoLeaseTeam richt zich namelijk niet alleen op het aanbieden van nieuwe leaseauto’s. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod bestaat ook uit onze voorraad (elektrische) leaseauto’s en bedrijfswagens. Weet jij al welke leasevorm je gaat kiezen? We maken je graag wegwijs in de wereld van voorraadlease. We zullen toelichten wat deze vorm van leasen precies inhoudt en zetten de voordelen op een rij.

Wat is voorraadlease?

Kies je voor voorraadlease? Dan zal de leaseauto of bedrijfswagen direct beschikbaar zijn. Dus heb jij geen zin in lange levertijden door bijvoorbeeld het chiptekort? Dan is dit misschien wel dé leaseoptie voor jou.

Normaliter wordt een leaseauto speciaal voor jou samengesteld en besteld. Bij een nieuwe leaseauto kan het soms wel een aantal maanden duren voordat de auto geleverd wordt. De auto wordt dan helemaal op maat gemaakt. Bij voorraadlease is dit niet het geval. In tegendeel, je hebt de auto of bedrijfswagen bij voorraadlease al binnen een week op je oprit staan. Hoe dat werkt? Een voorraad leaseauto of bedrijfswagen is al in ons bezit. Om deze reden is het model direct beschikbaar voor lease. Dat wil zeggen dat je niet hoeft te wachten op de levering van de auto of bedrijfswagen.

Dit zijn de voordelen van voorraadlease

Voorraadlease kent vele voordelen. Maar het grootste voordeel van uit voorraad leasen is toch echt de prijs. Hoe dat zit? Deze modellen zijn al ons bezit. Hierdoor kunnen wij deze aanbieden tegen een lagere prijs dan wanneer je zou kiezen voor een auto bestellen. Zo kun je met voorraadlease wegrijden in een kwalitatief hoogwaardige auto tegen een super scherp tarief. Bovendien zijn de meeste auto’s en bedrijfswagen uit onze voorraad zo gloed als nieuw. Zo rijd jij binnen no-time weg in een model met de meest hightech snufjes en moderne veiligheidsystemen. Andere voordelen van voorraad lease zijn:

  • Wij bieden flexibele voorwaarden wanneer je kiest voor voorraadlease.
  • Lagere bijtelling. De bijtelling voor nieuwe auto’s wordt regelmatig verhoogd. Van gebruikte auto’s blijft het gelijk. Wil je meer weten over bijtelling? AutoLeaseTeam legt het graag aan je uit.
  • Wanneer je een bedrijfwagen of personenauto uit voorraad leased bij AutoLeaseTeam, dan kun je er van op aan dat je in goed onderhouden model rijdt. Ook bieden wij standaard een garantie op onze voorraad modellen. Wel zo rustgevend!
  • Breed aanbod. Onze voorraad leaseauto’s en bedrijfswagens bestaat uit een grote selectie van verschillende merken, modellen en uitvoeringen. Dus of je nu op zoek bent naar een sportieve coupé of een ruime SUV, er zit vast wel iets voor je tussen.

Zitten er ook nadelen aan het uit voorraad leasen?

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen kleven er vele mooie voordelen aan voorraadlease. Wellicht vraag je jezelf nu af of er ook nadelen aan de leasevorm zitten. Wat ons betreft niet. Wees jezelf er wel van bewust dat je niet uit alle opties kunt kiezen, zoals dit bij een nieuw model wel mogelijk is.

Is voorraadlease ondanks alle voordelen toch niets voor jou? Dan zijn er natuurlijk ook nog talloze andere mogelijkheden om aan een auto of bedrijfswagen te komen. Check hier welke leasevormen wij nog meer aanbieden. Het voordeel van een nieuwe auto ten opzichte van een voorraadmodel is dat je minder vaak mankementen hebt. Althans, dat hoop je dan maar. Dit gegeven is helemaal niet meer zo vanzelfsprekend.

Voorraadlease personenauto’s

Een opvallende uitvoering, een bijzonder lage kilometerstand of een zeer gunstige prijsstelling. AutoLeaseTeam biedt een grote wisselende voorraad aan personenauto’s met ‘de kop eraf’. En dat allemaal voor een scherp tarief per maand. Omdat deze modellen al eerder gereden zijn door een particulier of ondernemer, zijn deze al startklaar. Zo rijd jij straks weg met de beste prijs én de beste voorwaarden.

Bekijk hier onze huidige voorraad aan personenauto’s!

Voorraadlease elektrische auto’s

Voorraadlease is het nieuwe nieuw! Tenminste, als het gaat om het leasen van een elektrische auto. Er zijn in Nederland inmiddels meer dan een miljoen elektrische personenauto’s die geheel of gedeeltelijk op stroom kunnen rijden. Wil jij snel op pad met een elektrische leaseauto? AutoLeaseTeam heeft voldoende elektrische leaseauto’s op voorraad met snelle levertijden. Kies hier uit ons complete aanbod van EV’s. Wil je persoonlijk advies en weten welke elektrische auto het beste bij jou past? Stuur ons een berichtje, wij helpen je graag!

Bedrijfswagen voorraadlease

Toe aan een nieuwe bedrijfswagen? Dan is voorraadlease een uitstekende keuze. Een bedrijfswagen uit onze voorraad is betaalbaarder dan een nieuwe. Plus, wanneer je een bedrijfswagen bij AutoLeaseTeam gaat leasen, ben je er zeker van dat je een voertuig krijgt die grondig is geïnspecteerd en onderhouden. Bovendien is ons aanbod in bedrijfswagens breed, zo is er voor iedere ondernemer wat wils!

Direct wegrijden voor een scherpe prijs?

Ben je na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat onze huidige voorraad aan personenauto’s of bedrijfswagens is? Kom dan eens langs of check eerst deze pagina. Bij het leasen van een auto komt het één en ander kijken. Dan wil je natuurlijk wel de beste deal hebben en een goed gevoel hebben over je aankoop. Dus wil je meer weten over voorraadlease of heb je een specifiek model op het oog? Vraag dan direct een offerte aan. Wij zullen dan gaan kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Ben je toe aan een leasemaatschappij die écht met je meedenkt? Neem contact op met AutoLeaseTeam!