{{content}} ×

Wie zijn wij

Waarom zou je een auto leasen bij AutoLeaseTeam? Natuurlijk zijn we niet de enige aanbieder van leaseauto’s, maar we zijn wel een van de weinige aanbieders die er een punt van maakt om echt betrokken te zijn bij haar klanten. Waarom is dat belangrijk? Behoeften veranderen en een mensenleven blijft altijd in ontwikkeling. Een leaseauto of bedrijfswagen die een jaar geleden perfect was, kan plotseling overbodig zijn geworden. Dan wil je snel kunnen schakelen en op dát moment kun jij rekenen op AutoLeaseTeam.

Deze instelling resulteert in een aantal belangrijke voordelen voor onze klanten:

  • What you see is what you get: onze leaseprijs is compleet transparant. Aan het einde van de rit zal je bij ons niet geconfronteerd worden met extra kosten door een hogere kilometerstand of schade.
  • Grote flexibiliteit: we weten dat onze klanten nooit stilzitten. Soms veranderen omstandigheden en heb je plotseling een andere auto nodig. Bij AutoLeaseTeam is dat mogelijk.
  • Ook voor starters: een bedrijfswagen leasen zonder jaarcijfers of bankgarantie? Ook dat is mogelijk tegen bepaalde voorwaarden.
Image Text

Mikel Terrahe

Bouwjaar: 1976
Functie: Accountmanager

Mikel Terrahe heeft twintig jaar ervaring als MKB accountmanager bij de Rabobank. Als iemand weet wat er speelt bij onze zakelijke klanten, dan is het Mikel. Mikel is getrouwd, heeft twee kinderen en woont in Nieuwkoop.

Image Text

Gilroy van Hooven

Bouwjaar: 1977
Functie: Accountmanager

Na een aantal jaren als zelfstandig ondernemer heeft Gilroy van Hooven het eigen bedrijf verruild voor AutoLeaseTeam. Dankzij ruime ervaring als consultant bij verschillende bedrijven in de Automotive is hij helemaal op zijn plek als account manager.

Image Text

Thijs Schouten

Bouwjaar: 1979
Functie: Accountmanager

Thijs Schouten heeft ruim 15 jaar ervaring op leasegebied. In het verleden was hij werkzaam bij een regionale Volkswagen/Audi organisatie. Nu zet hij zich in bij AutoLeaseTeam als bevlogen accountmanager. Thijs speelt tennis bij de Munnik, heeft twee kinderen en woont in Leiderdorp.

AutoLeaseTeam is betrokken

AutoLeaseTeam doet ook haar best om betrokken te zijn bij klanten, sportverenigingen en lokale initiatieven. We zijn sponsor van:

  • Voetbalvereniging EMM '21 te Roelofarendsveen
  • ZZ Leiden basketbal
  • Global Tennis Academy
  • Stichting Inversa