close

Wij begrijpen welke bedrijfswagen bij hem past.

Wie zijn wij?

Waarom zou je een auto leasen bij AutoLeaseTeam? Natuurlijk zijn we niet de enige aanbieder van leaseauto’s, maar we zijn wel een van de weinige aanbieders die er een punt van maakt om echt betrokken te zijn bij haar klanten. Waarom is dat belangrijk? Behoeften veranderen en een mensenleven blijft altijd in ontwikkeling. Een leaseauto of bedrijfswagen die een jaar geleden perfect was, kan plotseling overbodig zijn geworden. Dan wil je snel kunnen schakelen en op dát moment kun jij rekenen op AutoLeaseTeam.

Deze instelling resulteert in een aantal belangrijke voordelen voor onze klanten:

  • What you see is what you get: onze leaseprijs is compleet transparant. Aan het einde van de rit zal je bij ons niet geconfronteerd worden met extra kosten door een hogere kilometerstand of schade.
  • Grote flexibiliteit: we weten dat onze klanten nooit stilzitten. Soms veranderen omstandigheden en heb je plotseling een andere auto nodig. Bij AutoLeaseTeam is dat mogelijk.
  • Ook voor starters: een bedrijfswagen leasen zonder jaarcijfers of bankgarantie? Wij doen daar niet moeilijk over en zoeken de juiste auto voor je zodat je snel aan de slag kunt.

Accountmanagers Lease

Ginger Klink

Nadat Ginger Klink ruim 8,5 jaar in de uitzendbranche als Intercedente heeft gewerkt kwam AutoLeaseTeam op haar pad. Voor haar een hele mooie uitdaging in een branche die zij altijd al leuk en interessant heeft gevonden. Sinds 1 april 2020 werkt Ginger in de functie van accountmanager buitendienst en is het haar taak als visitekaartje van AutoLeaseTeam de klantenportefeuille uit te breiden. Ze komt graag eens thee drinken!  

Bel Ginger direct Mail naar Ginger

Mikel Terrahe

Mikel Terrahe heeft twintig jaar ervaring als MKB accountmanager bij de Rabobank. Als iemand weet wat er speelt bij onze zakelijke klanten, dan is het Mikel. Als onderdeel van AutoLeaseTeam concentreert Mikel zich op onze vestiging in Roelofarendsveen. Mikel is getrouwd, heeft twee kinderen en woont in Nieuwkoop.

Bel Mikel direct Mail naar Mikel

Gilroy van Hooven

Na een aantal jaren als zelfstandig ondernemer heeft Gilroy van Hooven het eigen bedrijf verruild voor AutoLeaseTeam. Dankzij ruime ervaring als consultant bij verschillende automotive bedrijven is hij helemaal op zijn plek als lease adviseur. Gilroy speelt tennis bij de Munnik.

Bel Gilroy direct Mail naar Gilroy

Thijs Schouten

Thijs Schouten heeft ruim 15 jaar ervaring op leasegebied. In het verleden was hij werkzaam bij een regionale Volkswagen/Audi organisatie. Nu zet hij zich in bij AutoLeaseTeam als bevlogen accountmanager. Thijs speelt tennis bij de Munnik, is getrouwd, heeft twee kinderen en woont in Leiderdorp.

Bel Thijs direct Mail naar Thijs

Directie

Danny Minnema

Danny Minnema is oprichter en eigenaar van AutoLeaseTeam. Met bijna dertig jaar ervaring in het leasevak is hij de aangewezen man om leiding te geven aan ‘Het Team.’ Danny is getrouwd, heeft drie kinderen en woont in Roelofarendsveen.

Bel Danny direct Mail naar Danny

LeaseOutLet

Bas Verheyen

In het verleden stond Bas Verheyen aan het roer van een eigen agentschap voor assurantiën. Nu geeft hij de leiding aan de innovatieve Outlet van AutoLeaseTeam.  Als je geïnteresseerd bent in een ex-leaseauto met een scherpe prijs, moet je bij Bas zijn. Bas is getrouwd, heeft twee kinderen en woont in Voorschoten.

Bel Bas direct Mail naar Bas

Technisch Beheer/ Accountmanager Lease/LeaseOutlet

Leo Kersbergen

Leo Kersbergen  is al meer dan 30 jaar werkzaam in de Automotive branche, op diverse disciplines. Begonnen als Technisch specialist en via werkplaats-chef het technisch beheer gevoerd bij diverse leasemaatschappijenLeo is getrouwd en heeft drie kinderen en woont in Alphen aan den Rijn. In zijn vrije tijd doet hij aan skeeler/schaatssport bij de Omniskaters in Alphen aan den Rijn.

Bel Leo direct Mail naar Leo

AutoLeaseTeam is betrokken

AutoLeaseTeam doet ook haar best om betrokken te zijn bij klanten, sportverenigingen en lokale initiatieven. We zijn bijvoorbeeld sponsor van Jeroen Kampschreur. Als skiër is Jeroen meervoudig winnaar van diverse medailles op de Paralympische Spelen. Hij rijdt in een auto van AutoLeaseTeam. Daarnaast sponsoren wij:

  • Tennisvereniging De Munnik Leiderdorp
  • Tennisvereniging TV Alkemade in Roelofarendsveen
  • Voetbalvereniging RKSV-DOSR te Roelofarendsveen
  • ZZ Leiden basketbal
  • Global Tennis Academy
  • Stichting Inversa
Ben je toe aan een leasemaatschappij die écht met je meedenkt? Neem contact op met AutoLeaseTeam!

Offerte aanvragen Contact opnemen