{{content}} ×

Bedrijfswagens

Bekijk hier ons actuele voorraad van (elektrische) bedrijfswagens. AutoLeaseTeam heeft steeds een nieuw aanbod. Zit de perfecte auto er nog niet tussen? De kans is groot dat er over een paar dagen wel een geschikte auto voorbij komt. Je kunt ons natuurlijk ook even bellen voor meer informatie over een specifieke auto.

Ons aanbod

Wij hebben verschillende soorten bedrijfswagens die je kunt leasen. Onder andere van de merken Peugeot, Volkswagen, Ford, Renault en Mercedes-Benz. Ook kun je voor een bepaalde carrosserie kiezen, zoals een bestelauto, bestelbus of bakwagen met laadlift. Onze bedrijfswagens zijn voor zzp’ers, het MKB en zelfstandige ondernemers.

Als ondernemer wil je zo min mogelijk omkijken naar zaken die niet direct met je bedrijf te maken hebben en dat begrijpen wij al te goed. Uiteraard heb je wel een auto nodig voor het vervoeren van je spullen of het afleveren van producten. Wij hebben een ruim aanbod en ontzorgen je als geen ander. Wij bieden elke onderneming een passend leasecontract. Benieuwd geworden? Neem dan contact met ons op. Fiat

Gevonden auto's: 15 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 15 {{numberOfResults}}

Waarom een auto leasen bij AutoLeaseTeam?

Of je nu op zoek bent naar een kleinere of grotere bedrijfswagen of een elektrische auto, wij zorgen voor de juiste auto. Met ons aan je zijde rij je snel naar je volgende klant en lease je zonder risico’s tegen een scherpe prijs. Wij zorgen vrijwel altijd voor onvoorziene kosten als verzekeringen, reparaties en onderhoud. Wij bij AutoLeaseTeam hebben een aanbod aan kleinere en middelgrote bedrijfswagens. Wanneer je meerdere bedrijfswagens wilt voor je bedrijf, dan is dit ook mogelijk. Bekijk ons aanbod online en neem contact met ons op bij vragen. Wij helpen je met de keuze van jouw bedrijfswagen en geven gratis advies.

Bedrijfswagen leasen zzp

Als startende ondernemer zit je in een spannende tijd en moet je je volledig kunnen concentreren op het ontwikkelen van je zaak. Daarnaast reserveer je jouw kapitaal liever voor andere investeringen of onvoorziene omstandigheden dan een eigen bedrijfswagen. Een bedrijfswagen leasen is daarom een goede keuze.

Hoe zit het dan met de jaarcijfers of bankgaranties? Bij AutoLeaseTeam doen we daar niet moeilijk over. Ook als je nog geen jaarcijfers kunt laten zien, denken wij mee over jouw zaak en doen we er alles aan zodat je een representatieve bedrijfswagen kunt leasen die past bij jouw vakgebied.

Elektrische bedrijfswagens

De opkomst van elektrisch rijden wordt ondersteund door nieuwe technologische ontwikkelingen, die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Het klimaatakkoord speelt hierin natuurlijk een grote rol. Het doel van dit akkoord is de CO2-uitstoot terug te dringen. Op dit moment werken veel grotere gemeenten in Nederland aan het instellen van milieuzones. Een milieuzone of lage-emissiezone is een gebied in een stedelijke omgeving waar vervuilende motorvoertuigen worden geweerd.

Elektrische bedrijfswagens worden steeds populairder, want je hebt geen hinder van uitstoot. Zeker in dichtbevolkte steden is dit een zeer groot voordeel. Naast luchtvervuiling heb je met een elektrische bedrijfswagen geen geluidsoverlast. Een elektrische auto maakt nauwelijks geluid. Voor het stimuleren van elektrisch rijden heeft de overheid diverse subsidies. Een voor de aanschaf van nieuwe elektrische bedrijfswagens en de ander voor tweedehandsauto’s. Bij de aanschaf van een nieuwe auto krijg je maar liefst 4.000 euro en bij een occasion kun je 2.000 subsidie aanvragen. AutoLeaseTeam kan je hier verder over informeren. 

De bedrijfswagen overnemen?

Wanneer je leaset bij AutoLeaseTeam krijg je meestal de mogelijkheid om op de einddatum van je leasecontract de bedrijfswagen over te nemen. Vanaf drie maanden voor de einddatum is het mogelijk om bij ons een indicatie van de overnameprijs te krijgen.

Meer weten over onze bedrijfswagens?

Wil je meer weten over de bedrijfswagens van AutoLeaseTeam? Tijdens een persoonlijk gesprek vertellen we je graag hoe je bij ons een auto kunt leasen. Bel 071 581 06 66 voor een afspraak of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ben je toe aan een leasemaatschappij die écht met je meedenkt? Neem contact op met AutoLeaseTeam!