{{content}} ×

Starterslease

Starterslease is een goede optie wanneer je net bent begonnen met je eigen bedrijf en op zoek bent naar een bedrijfswagen of een representatieve auto. Bij AutoLeaseTeam kun je een passende lease auto voor starters vinden.

Als startende ondernemer zit je uiteraard in een spannende tijd en moet je je volledig kunnen concentreren op het ontwikkelen van je zaak. Daarnaast reserveer je het beschikbare kapitaal liever voor andere investeringen of onvoorziene omstandigheden. Het leasen van een bedrijfswagen met starterslease is daarom een goede keuze.

Gemakkelijk leasen met de starterslease

Helaas kunnen veel grote leasemaatschappijen pas wat voor je doen als je een bankgarantie hebt of jaarcijfers kunt laten zien. Bij AutoLeaseTeam doen we daar echter niet moeilijk over. Wij gaan altijd aan de slag om de juiste bedrijfswagen te vinden voor jouw onderneming. Wij begrijpen namelijk dat de aankoop van een bedrijfswagen voor een starter of zzp’er gewoonweg een te grote investering is. Wij regelen daarom voor jou een passende auto middels de starterslease.

 

Flexibele lease auto voor starters

Omdat je pas net bent begonnen, weet je niet precies hoe de komende jaren eruit gaan zien. In die fase zit je liever niet vast aan langdurige contracten en financiële verplichtingen. AutoLeaseTeam biedt haar starterslease daarom aan onder zeer flexibele voorwaarden. Ook zonder langlopende contracten, bankgaranties, aanbetalingen en boeteclausules kun je bij ons als starter gewoon een bedrijfswagen leasen met de starterslease. Gaan de zaken even wat minder of heb je plotseling een kleinere (of juist een grotere) auto nodig? Bel ons en het wordt geregeld, zonder extra kosten.

 

Met starterslease ruime keuze uit jong gebruikte bedrijfswagens

Speciaal voor startende ondernemers biedt AutoLeaseTeam de mogelijkheid om voordelig jong gebruikte bedrijfswagens of representatieve auto’s te leasen met de starterslease. Deze voertuigen zijn altijd bij ons in onderhoud geweest en maximaal twee jaar oud. Je hebt altijd een ruime keuze uit verschillende merken, afmetingen en uitvoeringen, want het aanbod wisselt dagelijks.

 

Starterslease met soepele voorwaarden

 • Tussentijds opzegbaar:  je zit niet vast aan een lang contract en kunt iedere maand opzeggen.
 • Volledige controle: dankzij de flexibele voorwaarden van AutoLeaseTeam blijf je altijd in control.
 • Geen investering vooraf: afgezien van een eventuele borg wordt er geen aanspraak gedaan op jouw liquiditeit of die van je onderneming.
 • Lease voordelig: lease auto voor starters tegen scherpe tarieven dankzij ons ruime aanbod jong gebruikte bedrijfswagens.

 

Van alle gemakken voorzien

De starterslease is een variatie op de full operational lease. Dat betekent dat AutoLeaseTeam alle operationele zaken van de leaseauto uit handen neemt. Zo regelen wij de verzekering, het onderhoud, reparaties en de brandstofadministratie. Jij hoeft dus zelf niet om te kijken naar de service en het onderhoud van je auto. Bij ons weet je precies welke maandlasten je kunt verwachten. Je kunt bij ons altijd terecht voor verschillende leasevormen op maat.

 

Waarom starterslease bij AutoLeaseTeam?

 • Uitstappen zonder boete
  Bij AutoLeaseTeam kun je leasen met flexibele voorwaarden.
 • AutoLeaseTeam Service
  Je hoeft de telefoon maar op te pakken en het wordt geregeld. Een mailtje kan natuurlijk ook.
 • Iedere looptijd
  Bij AutoLeaseTeam kun je terecht voor iedere looptijd en leasevorm.
 • Kosteloos omruilen
  Heb je plotseling een andere auto nodig? Bij AutoLeaseTeam is dat mogelijk.

 

Meer weten over starterslease?

Wil je meer weten over starterslease van AutoLeaseTeam? Tijdens een persoonlijk gesprek vertellen we je graag wat het inhoudt en waar je uit kunt kiezen. Neem contact op door het contactformulier in te vullen of bel 071 58 10 666 voor een afspraak.

Ben je toe aan een leasemaatschappij die écht met je meedenkt? Neem contact op met AutoLeaseTeam!