Starterslease: wij zorgen dat startende ondernemers mobiel zijn

Als startende ondernemer wil je waarschijnlijk graag je liquiditeit op peil houden, maar wil je ook mobiel zijn. Een auto kopen is misschien een te grote investering voor je, daarom is starterslease dé oplossing. Ook zonder jaarcijfers is het mogelijk om een mooie auto te leasen bij AutoLeaseTeam. Wij helpen je als startende ondernemer om jouw bedrijf op de kaart te zetten. Wij vinden dat een representatieve auto daarbij hoort. Hieronder lees je alles over starterslease van AutoLeaseTeam, een leasevorm die startende ondernemers de mogelijkheid geeft om een auto met gunstige voorwaarden te leasen.

Wat is starterslease?

Starterslease wordt vooral aangeboden wanneer je net bent begonnen met jouw eigen bedrijf en op zoek bent naar een representatieve auto. Bij AutoLeaseTeam vind je een geschikte auto zonder jaarcijfers te hoeven voorleggen. Wij begrijpen dat je als startende ondernemer in een spannende tijd zit en je volledig wil focussen op je bedrijf. Starterslease is een veel gekozen leasevorm voor beginnende zzp’ers.

Operational lease startende zzp

Starterslease is een variatie op full operational lease. Dit houdt in dat AutoLeaseTeam de operationele zaken uit handen neemt, zoals de verzekering, onderhoud, reparaties, schadeafwikkeling én de brandstofadministratie. Met deze leasevorm niet voor verrassingen te staan. Alle kosten rondom jouw leaseauto zijn vooraf gebudgetteerd zodat je weet wat je maandlasten zullen zijn. Je kunt bij ons altijd terecht voor verschillende leasevormen op maat.

starterslease

Starterslease, dé flexibele leasevorm.

Als startende ondernemer ben je continue in beweging, maar ook de mobiliteitswereld staat niet stil. Deze veranderingen vragen om flexibele leaseoplossingen. Omdat je pas net bent begonnen, weet je niet precies hoe de komende jaren eruit gaan zien. Daarom kun je bij starterslease kiezen voor flexibele voorwaarden, zodat je niet vastzit aan financiële verplichtingen of lange termijncontracten.

Ook zonder langlopende contracten, bankgaranties en boeteclausules kun je bij ons als starter gewoon een bedrijfswagen leasen met starterslease. Samen met jou zoeken we naar een passende wagen. We groeien met je mee en zorgen ervoor dat jij zorgeloos kunt blijven rijden!

Keuze uit diverse auto’s

Als je kiest voor starterslease, heb je keuze uit auto’s die in onderhoud zijn geweest en maximaal twee jaar oud zijn. Wij bij AutoLeaseTeam bieden diverse merken, afmetingen en uitvoeringen aan.

Voordelen van starterslease

Veel leasemaatschappijen bieden voordelen bij deze leasevorm, net zoals wij bij AutoLeaseTeam. De voordelen op een rij:

  • Mogelijkheid om tussentijds op te zeggen: zo zit je niet vast aan een langdurig contract en kun je iedere maand opzeggen.
  • Je hoeft geen investering vooraf te doen: er wordt geen aanspraak gedaan op je liquiditeit.
  • Je hebt volledige controle door de flexibele voorwaarden.
  • Voordelig leasen: met starterslease kun je tegen scherpe tarieven een mooie leaseauto leasen.

Geïnteresseerd in starterslease?

Wil je ook een representatieve auto leasen als startende ondernemer tegen flexibele voorwaarden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ook wanneer je meer wilt weten over starterslease, kunnen we je extra informatie geven. Tijdens een (telefonisch) gesprek vertellen we je graag wat het inhoudt en waar je uit kunt kiezen. Neem contact met ons op voor meer informatie.