Shortlease: flexibel rijden voor een aantrekkelijke prijs

Heb je slechts voor korte periode een auto nodig? Flexibel omgaan met mobiliteit is belangrijk voor elk bedrijf. Om die reden kun je flexibel auto’s leasen bij AutoLeaseTeam middels shortlease. Met shortlease heb je alle voordelen van een ‘normale’ leaseovereenkomst, terwijl je per maand kunt opzeggen. Zowel personenauto’s als bedrijfswagens kunnen met deze leasevorm geleased worden. We vertellen je hieronder alles over shortlease, dé flexibele lease.

Wat is shortlease?

We beginnen even bij het begin, want wat houdt shortlease precies in? Met shortlease kun je voor een korte periode een leaseauto leasen en betaal je een afgesproken maandbedrag inclusief een bepaald aantal vrije kilometers. Deze leasevorm is voor zowel privé als zakelijk gebruik een goede keuze. Zeker als je nog niet weet hoelang je een leaseauto nodig zult hebben, biedt deze leasevorm uitkomst.

Flexibel lease tegen een mooie prijs

Shortlease, soms wel flexibel lease genoemd, biedt de mogelijkheid om al na 12 maanden het contract kosteloos op te zeggen, mits je aan de voorwaarden voldoet. De voorwaarden kunnen onze adviseurs je vertellen. Zo kun je flexibel omgaan met mobiliteit en heb je alle vrijheid om jouw bedrijfsactiviteiten te ontwikkelen.

shortlease

Hoe werkt een auto leasen met shortlease?

Met deze leasevorm heb je de vrijheid om na 12 maanden je contract op te zeggen. Dit contract combineert de gunstige tarieven van een leasecontract met de vrijblijvendheid in looptijd. Je betaalt altijd één vast bedrag per maand. AutoLeaseTeam draagt zorg voor onder andere de reparatie, onderhoud én bandenslijtage.

De voordelen van flexibel lease

Flexibel lease, ofwel shortlease, brengt heel wat voordelen met zich mee. De voordelen op een rij:

Zelf bepalen hoelang je in een auto rijdt

Jij kiest of je de auto voor één jaar of liever 5 jaar leaset. Je kunt dan kiezen uit het ruime aanbod van auto’s op ons wagenpark. Dit zijn relatief nieuwe auto’s of een occasion. Occasion is een term die wordt gebruikt om een tweedehandsauto mee aan te duiden. Je bepaalt dus zelf de looptijd bij shortlease. Ook is het mogelijk om de auto na de leaseperiode over te nemen. Flexibeler dan dat wordt het niet!

Maandelijks opzegbaar

Met shortlease zit je niet vast aan een langdurig contract en kun je tussentijds opzeggen. Vooral voor startende ondernemers is dit een fijne mogelijkheid.

Goede optie voor starters en zzp’ers zonder jaarcijfers

Bij AutoLeaseTeam kun je een auto leasen zonder jaarcijfers aan te tonen. Wanneer je nog maar net gestart bent, begrijpen wij dat je nog geen jaarcijfers kunt laten zien. Daarom bieden wij mogelijkheden voor starters en zzp’ers die net zijn begonnen, zodat jij die benodigde bedrijfswagen kan rijden om jouw onderneming te laten groeien! Zo heb je geen financieel risico en kun je seizoensgebonden leasen met shortlease.

Geen investering vooraf bij shortlease

Bij deze leasevorm wordt er geen aanspraak gedaan op jouw eigen liquiditeit of dat van je onderneming.

Auto leasen bij AutoLeaseTeam

Bij ons krijg je shortlease, ofwel flexibele lease, tegen uitstekende voorwaarden. Zo is het mogelijk om vrijwel alle merken te leasen. Staat de auto van jouw voorkeur niet tussen het aanbod? Dat geeft niet, want wij kunnen dit alsnog voor je regelen. Vraag in dat geval een offerte aan of neem contact met ons op.