Occasions in Leiderdorp vind je bij AutoLeaseTeam

Leiderdorp, gelegen naast Leiden, is een plek die vrijwel aan Leiden is vastgegroeid en waar veel verkeer is. Het kopen van een occasion in Leiderdorp kunnen de inwoners van de plaats, maar ook in de omgeving, bij AutoLeaseTeam doen. Bij ons vind je een groot aanbod tweedehandsauto’s, die je kunt leasen in onze outlet, maar ook kopen.

Aanbod occasions Leiderdorp

Elke autobestuurder in Leiderdorp of elders heeft zijn eigen wensen op het gebied van een auto. Als je een occasion in Leiderdorp zoekt, ben je bij AutoLeaseTeam aan het juiste adres! In onze outlet kun je direct een leaseauto kopen of leasen, zonder tussenkomst van een handelaar of dealer. Je kunt daarom rekenen op scherpe prijzen en betrouwbare auto’s.

Zo vind je bij ons bijvoorbeeld de Fiat 500 uit 2017 met een vermogen van 80 pk/59 kW en een kilometerstand van 33.173 of de Mazda 6 uit 2016 met een vermogen van 165 pk/121 kW en een kilometerstand van 130.000. Of ga voor de populaire Opel Insignia uit 2018 met een vermogen van 136 pk/100 kW en een kilometerstand van 90.000. Een mooie auto voor de zakelijke rijder. Alle auto’s die we aanbieden zijn nog in zeer goede staat!

Persoonlijke wensen

Het is mogelijk om een occasion in Leiderdorp via ons te vinden die voldoet aan je eisen. Moet je voor je werk bijvoorbeeld grote afstanden afleggen? Dan is een auto met veel kilometers op de teller een minder goede keuze. Zoek je een benzineauto, dieselauto of een elektrische auto? Rijd je langere of juist kortere afstanden? Dit zijn allerlei zaken waar we rekening mee kunnen houden, zodat je de beste occasion in Leiderdorp vindt.

Uitstekend onderhoud bij een occasion in Leiderdorp

Wanneer je een voormalige leaseauto bij ons koopt, zorgen we ervoor dat het onderhoud goed is bijgehouden, waardoor je een volledig overzicht hebt van de onderhoudshistorie en eventuele herstelde schade. Wanneer je een occasion bij ons in Leiderdorp aanschaft, is het namelijk wel zo handig als er informatie over de auto beschikbaar is. Van ex-leaseauto’s wordt er doorgaans veel informatie bijgehouden. Een auto uit de lease komt meestal ook van slechts één voormalige eigenaar. Als je een leaseauto gaat kopen, kun je ervan uitgaan dat deze een officieel teller rapport heeft en de kilometerstand verklaarbaar is.

Occasions Leiderdorp kopen

In onze lease outlet vind je tweedehandsauto’s (occasions) die eerder gebruikt zijn als leaseauto. Het aanbod is zorgvuldig samengesteld. Van de teruggekomen leaseauto’s kiezen we wekelijks de best onderhouden auto’s uit, zodat we je kunnen verzekeren van een goede auto. Als je een mooie occasion in Leiderdorp via AutoLeaseTeam hebt gevonden, is het tijd voor de proefrit. Bij een testrit is het mogelijk om een rondje te maken, zodat je de auto kunt aanvoelen. Tijdens de proefrit kan AutoLeaseTeam je nog extra informatie geven over de occasion.

Occasions Leiderdorp

Een occasion Leiderdorp leasen

Het is ook mogelijk om een betrouwbare occasion in Leiderdorp te leasen via AutoLeaseTeam tegen een aantrekkelijke prijs. Wij hebben een mooi aanbod van occasions in Leiderdorp en helpen je graag bij het vinden van een goede auto. Zo kijken we naar je wensen en jouw budget. Al onze tweedehandsauto’s zijn door onze gekwalificeerde monteurs gecheckt. Zo krijg je dus niet te maken met eventuele mankementen, maar krijg je een occasion die écht goed onderhouden is.

Een occasion leasen door middel van shortlease is een goede keuze, vooral voor zzp’ers. Shortlease biedt uitkomst als je nog niet goed weet hoelang je een leaseauto nodig zult hebben. In onze lease outlet vind je diverse auto’s die reeds bij een vorige berijder dienst hebben gedaan en toe zijn aan een tweede lezen. Hierdoor kun je flexibel en tegen een mooie prijs een auto leasen.

Wil je een occasion in Leiderdorp of omstreken kopen of leasen door middel van shortlease? Neem dan gerust contact met ons op. Bel 071 581 06 66 voor een afspraak of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.