{{content}} ×

Occasion leasen? Diverse leaseauto’s in de lease outlet van AutoLeaseTeam | AutoLeaseTeam

Occasion leasen? Diverse leaseauto’s in de lease outlet van AutoLeaseTeam

Heb je tijdelijk een auto nodig? AutoLeaseTeam heeft diverse leaseauto’s beschikbaar in de outlet lease, waarbij we gebruik maken van occasions, die gemakkelijk inzetbaar zijn bij de leasevorm shortlease. Een occasion is een tweedehandsauto die je nu kunt leasen middels shortlease of kan kopen in de Outlet. Wij voorzien in de behoefte als je tijdelijk een auto nodig hebt. Meer weten over onze lease outlet? Je leest het hieronder.

Heb je tijdelijk een auto nodig? AutoLeaseTeam heeft diverse leaseauto’s beschikbaar in de outlet lease, waarbij we gebruik maken van occasions, die gemakkelijk inzetbaar zijn bij de leasevorm shortlease. Een occasion is een tweedehandsauto die je nu kunt leasen middels shortlease of kan kopen in de Outlet. Wij voorzien in de behoefte als je tijdelijk een auto nodig hebt. Meer weten over onze lease outlet? Je leest het hieronder.

Wat is outlet lease?

Wanneer je kiest voor outlet lease, ofwel lease outlet, dan geef je een gebruikte auto een tweede leven. Door middel van shortlease of de auto te kopen uit de outlet lease. Met shortlease lease je zakelijk voor een korte periode een leaseauto en betaal je een afgesproken maandbedrag inclusief een bepaald aantal vrije kilometers. Zo krijg je de flexibiliteit van een huurauto met alle faciliteiten van een leaseauto.

Een occasion leasen met shortlease

Ben je op zoek naar een betrouwbare occasion tegen een aantrekkelijke prijs? Dan ben je bij AutoLeaseTeam aan het juiste adres met onze lease outlet! Wij hebben een mooi aanbod van occasions en helpen je graag bij het vinden van een goede auto. Zo kijken we naar je wensen en je budget. Al onze tweedehandsauto’s zijn door onze gekwalificeerde monteurs gecheckt. Zo krijg je dus niet te maken met eventuele mankementen, maar krijg je een occasion die écht goed onderhouden is.

Shortlease is voor zakelijk gebruik een goede keuze. Vooral als je nog niet weet hoelang je een leaseauto nodig zult hebben, biedt deze leasevorm uitkomst. Shortlease zakelijk is ideaal bij seizoensgebonden werk of als je als onderneming wil uitbreiden en nieuwe werknemers een auto wil aanbieden. Wij hebben een aantal auto’s geselecteerd in onze lease outlet die reeds bij een vorige berijder dienst hebben gedaan en toe zijn aan een tweede leven. Op deze manier kun je flexibel én voor een aantrekkelijke prijs een auto tot je beschikking hebben.

Het aanbod in de lease outlet

In onze lease outlet vind je tweedehandsauto’s (occasions) die eerder gebruikt zijn als leaseauto. Het aanbod is zorgvuldig samengesteld. Van de teruggekomen leaseauto’s kiezen we wekelijks de best onderhouden auto’s uit, zodat we je kunnen verzekeren van een goede auto. Bij AutoLeaseTeam heb je volledige inzage in de onderhoudshistorie van iedere occassion, zoals een teller rapport. Dit geeft jou een uitgebreid beeld van de auto. De auto kan direct in gebruik worden genomen.

Op dit moment hebben we diverse occasions beschikbaar in onze lease outlet, zoals de Opel Insignia, Ford Focus, Fiat 500C en de Audi A3. Dit aanbod verandert wekelijks, dus hou onze website goed in de gaten om up to date te blijven. Zit de auto naar wens er niet tussen? Neem dan alsnog contact met ons op en dan kijken wij wat we voor je kunnen doen!

De voordelen

  • De auto’s zijn direct inzetbaar en flexibel
  • Auto’s zijn voor shortlease te gebruiken
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Eén voormalige eigenaar
  • Goed gedocumenteerd onderhoud

Waarom lease outlet?

Als je kiest voor lease outlet, dan kan de auto nog makkelijk ingezet worden. De auto heeft dan reeds wat kilometers op de teller staan, waardoor we de leaseauto tegen een scherp maandbedrag kunnen aanbieden. Heb je een tijdelijke opdracht of neem je iemand aan voor een jaar en wil je het op deze manier proberen? Dan is dit de ultieme manier om het te regelen! Zo hoef je zelf geen nieuwe auto aan te schaffen en kom je niet voor onnodige kosten te staan.

De voorwaarden

  • Aanbetaling, ofwel borg, van 3 leasetermijnen
  • Het betreft een tweedehandsauto (occasion)
  • Overname mogelijkheid aan het einde van het contract
  • Contract van minimaal 6 maanden.

Waarom lease outlet bij AutoLeaseTeam?

Voordat je in een occassion gaat rijden, wil je waarschijnlijk genoeg informatie over de auto hebben. Hierom bieden we je alle onderhoudsdocumenten aan.  Wij bij AutoLeaseTeam bieden een groot assortiment occasions aan in onze lease outlet. Dit zijn vaak auto’s die een aantal jaar gebruikt zijn en ideaal zijn voor shortlease. Leaserijders maken vaak langere afstanden, wat beter is voor de motor. Een motor slijt immers minder snel wanneer deze op de juiste temperatuur is.

Wil je een occassion leasen door middel van shortlease? Neem dan gerust contact met ons op. Bel 071 581 06 66 voor een afspraak of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Nieuwsberichten

Bedrijfsauto leasen als startende ondernemer: alles wat je moet weten!

Bedrijfsauto leasen als startende ondernemer: alles wat je moet weten!

12 januari 2023

Door de wisselende opdrachten of projecten die zich door heel Nederland bevinden, ben je als startende ondernemer veel onderweg. Als startende ondernemer is het aanschaffen van een bedrijfsauto daarom vaak een belangrijke stap in de eerste groei van je onderneming. Een bedrijfsauto is dan ook een echte ‘must have’ voor de startende ondernemer. Welke leasevorm voor jou als starter interessant is? Dat lees je in dit artikel, zo hopen wij dat het kiezen voor jou een stuk makkelijker wordt!

Lees meer
Auto leasen als zzp’er: hoe het werkt en wat je moet weten!

Auto leasen als zzp’er: hoe het werkt en wat je moet weten!

09 januari 2023

Als zzp’er is mobiel zijn cruciaal. Vrijwel iedere zzp’er moet de keuze uiteindelijk maken: ga je de auto kopen? Of kies je toch voor leasen? Steeds meer zzp’ers kiezen ervoor om een auto te leasen. En dat is niet voor niets. Kies je voor leasen, dan hoef je zelf geen grote investering te doen en loop je weinig risico. Wij zetten de belangrijkste zaken van auto leasen als zzp’er daarom voor je op een rij en brengen in kaart waar je rekening mee moet houden.

Lees meer
Operational lease uitgelegd: alles wat je moet weten!

Operational lease uitgelegd: alles wat je moet weten!

05 januari 2023

Weten waar je aan toe bent? Kies voor operational lease! Operational lease betreft een vorm van leasen waarbij wij de auto ter beschikking stellen aan jou als leaserijder. In plaats van het kopen van een auto, betaal je een vast maandbedrag voor het gebruik van de leaseauto. Dit tarief bestaat uit het gebruik van de auto en eventuele extra kosten, zoals verzekeringen, onderhoud of zelfs benzine. Meer weten over deze unieke leasevorm? Lees dan snel verder!

Lees meer
Auto leasen zonder jaarcijfers doe je als startende ondernemer bij AutoLeaseTeam

Auto leasen zonder jaarcijfers doe je als startende ondernemer bij AutoLeaseTeam

21 december 2022

Voor veel ondernemers of zzp’ers is een auto of bedrijfswagen onmisbaar, maar een auto kopen kan een flinke investering zijn. Bij AutoLeaseTeam kun je een auto leasen zonder jaarcijfers, omdat wij startende ondernemers vooruit willen helpen. Wij begrijpen als geen ander dat het voor jonge ondernemers lastig is om geld te lenen. Als ondernemer wil je uiteraard een auto of bedrijfswagen kunnen leasen zonder al te veel gedoe. Het kan ook zijn dat je een startende ondernemer bent en nog helemaal geen jaarcijfers van je bedrijf kunt laten zien. In beide gevallen is het mogelijk om bij AutoLeaseTeam tóch een goede auto voor jouw bedrijf te kunnen leasen! Meer informatie over leasen zonder jaarcijfers vind je hieronder.

Lees meer