{{content}} ×

Ex-leaseauto kopen? Alles wat je erover moet weten | AutoLeaseTeam

Ex-leaseauto kopen? Alles wat je erover moet weten

Ben je op zoek naar een ex-leaseauto om te kopen? Bij AutoLeaseTeam vind je jong gebruikte occasions van de hoogste kwaliteit. Een ex-leaseauto kopen is in veel gevallen een goede keuze. Waarom? Het onderhoud is vaak goed gedocumenteerd en je hebt een volledig overzicht van de onderhoudshistorie en de eventuele herstelde schade. Wij selecteren de beste leaseauto’s voor je om te kopen. Maar wat betekent het kopen van een oude leaseauto, wat zijn de voor- en nadelen en wat houdt het in voor jou als nieuwe berijder? We leggen het hieronder aan je uit.

Ben je op zoek naar een ex-leaseauto om te kopen? Bij AutoLeaseTeam vind je jong gebruikte occasions van de hoogste kwaliteit. Een ex-leaseauto kopen is in veel gevallen een goede keuze. Waarom? Het onderhoud is vaak goed gedocumenteerd en je hebt een volledig overzicht van de onderhoudshistorie en de eventuele herstelde schade. Wij selecteren de beste leaseauto’s voor je om te kopen. Maar wat betekent het kopen van een oude leaseauto, wat zijn de voor- en nadelen en wat houdt het in voor jou als nieuwe berijder? We leggen het hieronder aan je uit.

Een betrouwbare tweedehands leaseauto kopen

Wil je een goed onderhouden ex-leaseauto kopen tegen een scherpe prijs? AutoLeaseTeam biedt oude leaseauto’s aan om te kopen. Elke occasion heeft gemiddeld slechts één eigenaar gehad en is over het algemeen 3,5 jaar oud. Bovendien is de onderhouds- en schadehistorie gedocumenteerd en wordt de auto altijd gecontroleerd voordat de occasion in de verkoop gaat. Een goedkope ex-leaseauto kopen doe je bij AutoLeaseTeam.

De voor- en nadelen van een oude leaseauto kopen

Een tweedehands leaseauto kopen kent voornamelijk voordelen, maar ook wat nadelen. Om een goed besluit te maken of een ex-leaseauto kopen iets voor jou is, hebben we de belangrijkste voor- en nadelen op een rij gezet.

Voordelen van een ex-leaseauto kopen

  • Meestal afkomstig van één voormalige eigenaar
  • Altijd goed onderhouden
  • Goed gedocumenteerde onderhoudshistorie
  • Vaak rijk uitgerust met opties
  • Gemiddeld maar 3-5 jaar oud
  • Geen korte ritten, dus minder slijtage
  • Vaak de mooiste en netste exemplaren op de markt

Nadelen van een ex-leaseauto kopen

  • Kwaliteit auto ligt vaak aan het gebruik van de voormalige eigenaar
  • Vaste prijzen

Eén voormalige eigenaar

Een ex-leaseauto kopen is een grote stap, dat begrijpen we heel goed. Daarom is het prettig als er zoveel mogelijk informatie over de auto beschikbaar is. Van oude leaseauto’s wordt veel informatie bijgehouden. Een ex-leaseauto heeft meestal slechts één voormalige eigenaar gehad. Leaserijders rijden over het algemeen langere afstanden, wat beter is voor de motor van de auto. Een motor slijt minder wanneer deze op de juiste temperatuur is. Korte ritten daarentegen, waarbij de motor niet is warm gereden, zijn vaak slechter voor de auto. Als je ex-leaseauto gaat kopen, weet je dat je een goede occasion in handen hebt!

Onderhoudshistorie

Als je de afweging maakt om een ex-leaseauto te kopen, dan is het belangrijk om te weten dat het onderhoud van de tweedehandsauto vaak goed is bijgehouden. Je krijgt een volledig overzicht van de onderhoudshistorie en de eventuele herstelde schade. Bij AutoLeaseTeam zorgen we ervoor dat het onderhoud van de occasions wordt uitgevoerd bij gekwalificeerde bedrijven. Ook kun je ervan uitgaan dat de ex-leaseauto, die je wil kopen, een officieel teller rapport heeft, waarin de kilometerstand verklaarbaar is.

Uitgebreide opties

Een ander groot voordeel als je een ex-leaseauto gaat kopen (zeker in Nederland), is dat ze vaak vol met opties zitten. Denk bijvoorbeeld aan navigatie, climate control, USB-aansluiting, Bluetooth, achteruitrijcamera, draadloos opladen voor de mobiele telefoon, WiFi en soms zelfs lederen bekleding.

Transparantie

Bij AutoLeaseTeam zorgen we ervoor dat je volledige inzage krijgt in de onderhoudshistorie en de kilometerstand van de ex-leaseauto die je wil kopen. Je bent er dan ook 100% van verzekerd dat de tellerstand klopt. Wij weten vaak vanaf dag één wat er met de auto gebeurd is. Dit geeft jou een helder beeld van al onze tweedehandsauto’s.

Direct in gebruik te nemen

Wil je een ex-leaseauto kopen? Dan heb je als berijder niks te maken met bijtellingen of andere fiscale zaken, die komen kijken bij een leaseauto. De auto kan zoals iedere tweedehandsauto direct in gebruik genomen worden. Ons aanbod oude leaseauto’s om te kopen is altijd zorgvuldig samengesteld. We kiezen altijd de best onderhouden auto’s uit, zodat je verzekerd bent van een goede aankoop! Wij helpen je graag een leaseauto te vinden die bij je wensen en behoeften aansluit. Bekijk ons aanbod in de outlet. Zit jouw favoriete model er niet bij? Geen probleem, neem dan alsnog contact met ons op en dan kijken wij wat we voor je kunnen doen.

Vraag een proefrit aan

Heb je dé ex-leaseauto gevonden die je wil kopen? Vraag dan gauw een proefrit aan en ontdek of de occasion aan al je wensen voldoet. Hoe vraag je de proefrit aan? Door eenvoudig contact met ons op te nemen. Wij zorgen er vervolgens voor dat de oude leaseauto voor je klaarstaat! Het is soms zelfs mogelijk om na de proefrit de tweedehandsauto meteen mee naar huis te nemen! Dat is wel zo gemakkelijk. Nieuwsgierig geworden naar ons grote aanbod gebruikte leaseauto’s om te kopen? Bekijk dan onze online showroom.

Ex-lease bestelauto kopen

Als je een gebruikte bedrijfsauto wil kopen of leasen als zzp’er, dan vind je bij AutoLeaseTeam ook genoeg opties! We hebben een ruim aanbod ex-lease bestelauto’s om te kopen voor een mooie prijs. Zelfstandig ondernemers kunnen, als ze een autofinanciering afsluiten, daarnaast diverse kosten fiscaal aftrekken. Zakelijk kopen of leasen levert jou als zzp’er voordeel op!

De specialisten van AutoLeaseTeam begeleiden je graag bij het maken van de juiste keuze als je een ex-leaseauto wil kopen. Zo helpen we op het gebied van het model, de uitvoering en het formaat als het gaat om gebruikte tweedehands bedrijfswagens kopen. Gebruik je bijvoorbeeld de bestelauto voor het vervoer van kleine of grotere pakketten? Of ben je juist op zoek naar een pick-up of dubbele cabine? Onze verkopers hebben de kennis en middelen om een uitstekende bestelauto voor je te vinden. Wij staan graag voor je klaar.

De beste ex-leaseauto’s kopen doe je bij AutoLeaseTeam

Een ex-leaseauto kopen is een steeds populairdere optie onder consumenten, waaronder ondernemers en particulieren. In het verleden werden oude leaseauto’s uit de lease afgestoten naar handelaren en opkopers. Grote kans dat je bij een garagebedrijf of autobedrijf weleens een gebruikte leaseauto bent tegengekomen. Tegenwoordig zie je steeds meer dat de leasemaatschappijen zelf ex-leaseauto’s verkopen aan de consument, zo ook bij AutoLeaseTeam. Wij spelen in op deze toenemende trend en bieden een ruim aanbod ex-leaseauto’s om te kopen aan. We adviseren je graag over welke oude leaseauto bij jouw situatie past.

Ex-leaseauto kopen in onze lease outlet

In onze outlet vol occasions vind je eerder gebruikte leaseauto’s, die eenvoudig gekocht kunnen worden. Ons aanbod is zorgvuldig samengesteld, zodat we je kunnen verzekeren van een goede auto! Als je ervoor kiest om bij ons een ex-leaseauto te kopen, krijg je de onderhoudshistorie en het teller rapport erbij. Hierdoor heb je een goed overzicht van het onderhoud en de eventuele herstelde schade. Een ex-leaseauto komt vaak maar van één voormalige eigenaar en is direct in gebruik te nemen.

Wij hebben een groot assortiment leaseauto’s in de verkoop staan. Dit zijn vaak auto’s die maar een aantal jaar gebruikt zijn. Het onderhoud is ook goed gedocumenteerd. Wil je meer weten over een ex-leaseauto kopen? Bel 071 581 06 66 voor een afspraak of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan contact met je op.

Nieuwsberichten

Bedrijfsauto leasen als startende ondernemer: alles wat je moet weten!

Bedrijfsauto leasen als startende ondernemer: alles wat je moet weten!

12 januari 2023

Door de wisselende opdrachten of projecten die zich door heel Nederland bevinden, ben je als startende ondernemer veel onderweg. Als startende ondernemer is het aanschaffen van een bedrijfsauto daarom vaak een belangrijke stap in de eerste groei van je onderneming. Een bedrijfsauto is dan ook een echte ‘must have’ voor de startende ondernemer. Welke leasevorm voor jou als starter interessant is? Dat lees je in dit artikel, zo hopen wij dat het kiezen voor jou een stuk makkelijker wordt!

Lees meer
Auto leasen als zzp’er: hoe het werkt en wat je moet weten!

Auto leasen als zzp’er: hoe het werkt en wat je moet weten!

09 januari 2023

Als zzp’er is mobiel zijn cruciaal. Vrijwel iedere zzp’er moet de keuze uiteindelijk maken: ga je de auto kopen? Of kies je toch voor leasen? Steeds meer zzp’ers kiezen ervoor om een auto te leasen. En dat is niet voor niets. Kies je voor leasen, dan hoef je zelf geen grote investering te doen en loop je weinig risico. Wij zetten de belangrijkste zaken van auto leasen als zzp’er daarom voor je op een rij en brengen in kaart waar je rekening mee moet houden.

Lees meer
Operational lease uitgelegd: alles wat je moet weten!

Operational lease uitgelegd: alles wat je moet weten!

05 januari 2023

Weten waar je aan toe bent? Kies voor operational lease! Operational lease betreft een vorm van leasen waarbij wij de auto ter beschikking stellen aan jou als leaserijder. In plaats van het kopen van een auto, betaal je een vast maandbedrag voor het gebruik van de leaseauto. Dit tarief bestaat uit het gebruik van de auto en eventuele extra kosten, zoals verzekeringen, onderhoud of zelfs benzine. Meer weten over deze unieke leasevorm? Lees dan snel verder!

Lees meer
Auto leasen zonder jaarcijfers doe je als startende ondernemer bij AutoLeaseTeam

Auto leasen zonder jaarcijfers doe je als startende ondernemer bij AutoLeaseTeam

21 december 2022

Voor veel ondernemers of zzp’ers is een auto of bedrijfswagen onmisbaar, maar een auto kopen kan een flinke investering zijn. Bij AutoLeaseTeam kun je een auto leasen zonder jaarcijfers, omdat wij startende ondernemers vooruit willen helpen. Wij begrijpen als geen ander dat het voor jonge ondernemers lastig is om geld te lenen. Als ondernemer wil je uiteraard een auto of bedrijfswagen kunnen leasen zonder al te veel gedoe. Het kan ook zijn dat je een startende ondernemer bent en nog helemaal geen jaarcijfers van je bedrijf kunt laten zien. In beide gevallen is het mogelijk om bij AutoLeaseTeam tóch een goede auto voor jouw bedrijf te kunnen leasen! Meer informatie over leasen zonder jaarcijfers vind je hieronder.

Lees meer