{{content}} ×

De Ford Mustang Mach-E: een elektrische auto naar het iconische Mustang-model | AutoLeaseTeam

De Ford Mustang Mach-E: een elektrische auto naar het iconische Mustang-model

De Ford Mustang wordt gezien als dé Amerikaanse sportauto. Maar nu komt Ford met een nieuwe uitvoering van het klassieke model: de elektrische Ford Mustang Mach-E met vijf deuren en vierwielaandrijving. Een compleet nieuwe Ford Mustang dus die oude tijden doet herleven! Lees hieronder gauw verder over de nieuwe uitvoering.

De Ford Mustang wordt gezien als dé Amerikaanse sportauto. Maar nu komt Ford met een nieuwe uitvoering van het klassieke model: de elektrische Ford Mustang Mach-E met vijf deuren en vierwielaandrijving. Een compleet nieuwe Ford Mustang dus die oude tijden doet herleven! Lees hieronder gauw verder over de nieuwe uitvoering.

De Ford Mustang

In 1964 werd de Ford Mustang op de markt gebracht en sindsdien wordt de auto gezien als het paradepaardje van Ford. Een legendarische auto die alom bekend is. De auto staat bekend om zijn dikke velgen en robuuste uitlaat. De nieuwe Mustang lijkt qua ontwerp vrijwel niet op het oude model. Wél is het karakter van de oude Mustang doorgevoerd in het nieuwe model. En op dit moment is er geen coolere elektrische auto te vinden dan de Ford Mustang Mach-E. Zo heeft het model de typische achterlichten en een optisch aflopende achterkant. Een échte sportauto anno 2021 maar dan elektrisch!

Ford Mustang Mach-E

Het interieur van de Ford Mustang Mach-E

De buitenkant van de Ford Mustang Mach-E heeft nog veel retro-achtige elementen, terwijl het interieur enorm modern is. In het midden van de auto vind je een scherm van 15,5 inch met informatie over de snelheid, lading en actieradius. Sommige knoppen zijn te bedienen via aanraking, terwijl er ook fysieke knoppen aanwezig zijn in de auto. Het infotainmentsysteem is zeer uitgebreid. Denk aan persoonlijke profielen, camera’s, bestuurdersassistentie, inparkeren, navigatie en laadpaalinformatie.

De materialen van de auto zijn modern, maar de vormen zijn een verwijzing naar de iconische voorganger. Het interieur is verkrijgbaar in meer dan 125 (!) verschillende kleurencombinaties en diverse soorten materialen. Zo is de Mustang helemaal aan je eigen wensen en eisen af te stellen. De auto beschikt over elektrische ramen en een goede geluidsbox. De duurdere uitvoering heeft zelfs een exclusief geluidssysteem.

Volledig elektrische Ford Mustang Mach-E

Het vermogen van de auto wordt overgebracht via 5 versnellingen. Je hebt de keuze tussen achterwielaandrijving of vierwielaandrijving, beide te combineren met een accu van 75 of 99 kWh. Dan is er nog een knop waarmee je one-pedal driving kunt inzetten.

De bestuurder hoeft dan de remmen niet aan te raken om de auto tot stilstand te brengen. In een elektrische auto vraagt de aandrijflijn om elektriciteit, zodat de motor de auto voortstuwt en accelereert. Bij het stoppen kan het echter het tegenovergestelde doen. De auto gebruikt zijn kinetische energie, zet die om in elektriciteit en vertraagt daarbij. Al die tijd ‘dumpt’ de auto die herstelde elektronen terug in de batterij. Dit wordt regeneratief remmen genoemd. Snel laden kan tot 115 kW bij de kleine accu of tot 150 kW bij de grote.

Een stille elektrische auto

De elektrische Ford Mustang Mach-E is stil. De isolatie en dubbele beglazing zorgen ervoor dat je bij 50 kilometer per uur nagenoeg niets hoort. Op snelwegen hoor je hooguit de banden en wat windgeruis. Liever meer geluid? Dan kun je dit instellen op het centrale scherm. De speakers geven dan een ‘motorgeluid’.

Aan de veiligheid heeft Ford ook veel aandacht besteed. De auto is voorzien van Ford’s Personal Safety System, een hele serie aan airbags met stoeldetectie en een sterke kreukelzone.

De prijzen van de Ford Mustang Mach-E

De Ford Mustang Mach-E is leverbaar in 5 uitvoeringen. De prijzen van de Mustang Mach-E lopen uiteen vanaf 48.425 tot 69.440 euro. De snelste uitvoering accelereert in 6.1 seconden naar 100 km/h.

Het is de eerste keer dat Ford iets heel anders doet met het legendarische Mustang-model. Of deze uitvoering zó’n iconisch model wordt als zijn voorganger, is nog even afwachten. Het is wel een mooie stap voor Ford om zich verder te mengen in de elektrostrijd.

Leasen bij AutoLeaseTeam

Bij ons kun je kiezen voor een leasevorm waarbij alles inbegrepen is: onderhoud, verzekering, reparatie, pechhulp en banden. Vooral in deze onzekere tijden wil je niet voor verrassingen komen te staan. Wil je de Ford Mustang Mach-E leasen bij AutoLeaseTeam? Vraag dan een offerte aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op en nemen samen de mogelijkheden door.

Nieuwsberichten

Bedrijfsauto leasen als startende ondernemer: alles wat je moet weten!

Bedrijfsauto leasen als startende ondernemer: alles wat je moet weten!

12 januari 2023

Door de wisselende opdrachten of projecten die zich door heel Nederland bevinden, ben je als startende ondernemer veel onderweg. Als startende ondernemer is het aanschaffen van een bedrijfsauto daarom vaak een belangrijke stap in de eerste groei van je onderneming. Een bedrijfsauto is dan ook een echte ‘must have’ voor de startende ondernemer. Welke leasevorm voor jou als starter interessant is? Dat lees je in dit artikel, zo hopen wij dat het kiezen voor jou een stuk makkelijker wordt!

Lees meer
Auto leasen als zzp’er: hoe het werkt en wat je moet weten!

Auto leasen als zzp’er: hoe het werkt en wat je moet weten!

09 januari 2023

Als zzp’er is mobiel zijn cruciaal. Vrijwel iedere zzp’er moet de keuze uiteindelijk maken: ga je de auto kopen? Of kies je toch voor leasen? Steeds meer zzp’ers kiezen ervoor om een auto te leasen. En dat is niet voor niets. Kies je voor leasen, dan hoef je zelf geen grote investering te doen en loop je weinig risico. Wij zetten de belangrijkste zaken van auto leasen als zzp’er daarom voor je op een rij en brengen in kaart waar je rekening mee moet houden.

Lees meer
Operational lease uitgelegd: alles wat je moet weten!

Operational lease uitgelegd: alles wat je moet weten!

05 januari 2023

Weten waar je aan toe bent? Kies voor operational lease! Operational lease betreft een vorm van leasen waarbij wij de auto ter beschikking stellen aan jou als leaserijder. In plaats van het kopen van een auto, betaal je een vast maandbedrag voor het gebruik van de leaseauto. Dit tarief bestaat uit het gebruik van de auto en eventuele extra kosten, zoals verzekeringen, onderhoud of zelfs benzine. Meer weten over deze unieke leasevorm? Lees dan snel verder!

Lees meer
Auto leasen zonder jaarcijfers doe je als startende ondernemer bij AutoLeaseTeam

Auto leasen zonder jaarcijfers doe je als startende ondernemer bij AutoLeaseTeam

21 december 2022

Voor veel ondernemers of zzp’ers is een auto of bedrijfswagen onmisbaar, maar een auto kopen kan een flinke investering zijn. Bij AutoLeaseTeam kun je een auto leasen zonder jaarcijfers, omdat wij startende ondernemers vooruit willen helpen. Wij begrijpen als geen ander dat het voor jonge ondernemers lastig is om geld te lenen. Als ondernemer wil je uiteraard een auto of bedrijfswagen kunnen leasen zonder al te veel gedoe. Het kan ook zijn dat je een startende ondernemer bent en nog helemaal geen jaarcijfers van je bedrijf kunt laten zien. In beide gevallen is het mogelijk om bij AutoLeaseTeam tóch een goede auto voor jouw bedrijf te kunnen leasen! Meer informatie over leasen zonder jaarcijfers vind je hieronder.

Lees meer