{{content}} ×

Bedrijfsauto Leasen als Startende Ondernemer: Ontdek de voordelen | AutoLeaseTeam | AutoLeaseTeam

Bedrijfsauto leasen als startende ondernemer: alles wat je moet weten!

Door de wisselende opdrachten of projecten die zich door heel Nederland bevinden, ben je als startende ondernemer veel onderweg. Als startende ondernemer is het aanschaffen van een bedrijfsauto daarom vaak een belangrijke stap in de eerste groei van je onderneming. Een bedrijfsauto is dan ook een echte ‘must have’ voor de startende ondernemer. Welke leasevorm voor jou als starter interessant is? Dat lees je in dit artikel, zo hopen wij dat het kiezen voor jou een stuk makkelijker wordt!

Waarom een bedrijfsauto leasen als startende ondernemer?

Als starter heb je een bedrijfsauto nodig om je bedrijf van de grond te krijgen en te laten groeien. Of je nu in de klantenservice, bouw of muziek werkt. Een goede bedrijfsauto staat altijd voor je klaar om je naar je volgende klus te brengen. Maar een bedrijfsauto voor de startende ondernemer heeft nog veel meer bijkomende voordelen:

 • Het leasecontract kan flexibel opzegbaar zijn;
 • Je hoeft geen jaarcijfers te laten zien;
 • Er zijn geen bankgaranties nodig;
 • Geen grote investering en toch in een nieuwe auto rijden;
 • Door het all-in bedrag kom je niet voor onverwachte kosten te staan;
 • Advies op basis van jouw persoonlijke situatie.

Het is dus goed mogelijk om als startende ondernemer een bedrijfsauto te leasen. Je kunt altijd contact met ons opnemen om jouw wensen te bespreken. De rest regelen wij. Wij zullen er voor zorgen dat jij binnenkort in jouw droomauto de weg op kunt.

Leasen zonder jaarcijfers, het kan bij AutoLeaseTeam

Als startende ondernemer is het vaak lastig om een financiering voor een nieuwe auto rond te krijgen. En dat is erg vervelend, je hebt als startende ondernemers namelijk juist hulp nodig om een vliegende start te kunnen maken. Veruit de meeste leasemaatschappijen zullen je vragen om een minimum aantal jaren van bestaan van je onderneming. Dit kan voor problemen zorgen bij starters. Gelukkig kun je als startende ondernemer wel bij AutoLeaseTeam terecht. Je kunt bij ons leasen zonder jaarcijfers. Hoe dat werkt? Dat lees je in onze blog: Auto leasen zonder jaarcijfers doe je als startende ondernemer bij AutoLeaseTeam!

Wat heb je nodig om te leasen als startende ondernemer?

Wanneer je een bedrijf start, wil je zorgeloos de weg op in een goede auto. En daar kan AutoLeaseTeam voor zorgen, mits je aan een aantal voorwaarden voldoet. Om een leaseaanvraag te kunnen beoordelen vragen wij jou om de volgende informatie:

 • De auto waar jouw voorkeur naar uitgaat;
 • Jouw KvK-nummer;
 • Persoonsgegevens;
 • Rekeningnummer;
 • Een kopie van je rijbewijs.

Lees ook: Auto leasen voor startende ondernemers, het stappenplan!

Bedrijfsauto leasen als starter: kies een jonge occasion!

Tweedehands bedrijfsauto leasen als startende ondernemer? Dat is slim! Als startende ondernemer is het verstandig om te kiezen voor een jong gebruikte auto in plaats van een splinternieuwe. Waarom? Je rijdt met net zo veel comfort en uitstraling, maar betaalt er simpelweg een stuk minder voor. Bovendien zijn veel occasions al uitgerust met bijvoorbeeld een trekhaak.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou als startende ondernemer? Of wil je een kijkje nemen in ons actuele aanbod? Wij helpen je graag op weg, bekijk de leasevoorraad van bedrijfsbussen hier!

Groeien als startende ondernemer samen met AutoLeaseTeam

AutoLeaseTeam heeft voor startende ondernemers een heleboel mooie occasions op voorraad. Deze jong gebruikte auto’s zijn rijklaar. Dat wil zeggen dat je super snel de weg op kan met je nieuwe bedrijfsauto. Bekijk hier ons huidige aanbod bedrijfsauto’s voor de startende ondernemer. AutoLeaseTeam ziet jou en je nieuwe onderneming graag groeien. Neem daarom contact met ons op.

Wij wensen jou alvast veel veilige en voordelige kilometers toe.

Nieuwsberichten

Auto leasen als zzp’er: hoe het werkt en wat je moet weten!

Auto leasen als zzp’er: hoe het werkt en wat je moet weten!

09 januari 2023

Als zzp’er is mobiel zijn cruciaal. Vrijwel iedere zzp’er moet de keuze uiteindelijk maken: ga je de auto kopen? Of kies je toch voor leasen? Steeds meer zzp’ers kiezen ervoor om een auto te leasen. En dat is niet voor niets. Kies je voor leasen, dan hoef je zelf geen grote investering te doen en loop je weinig risico. Wij zetten de belangrijkste zaken van auto leasen als zzp’er daarom voor je op een rij en brengen in kaart waar je rekening mee moet houden.

Lees meer
Operational lease uitgelegd: alles wat je moet weten!

Operational lease uitgelegd: alles wat je moet weten!

05 januari 2023

Weten waar je aan toe bent? Kies voor operational lease! Operational lease betreft een vorm van leasen waarbij wij de auto ter beschikking stellen aan jou als leaserijder. In plaats van het kopen van een auto, betaal je een vast maandbedrag voor het gebruik van de leaseauto. Dit tarief bestaat uit het gebruik van de auto en eventuele extra kosten, zoals verzekeringen, onderhoud of zelfs benzine. Meer weten over deze unieke leasevorm? Lees dan snel verder!

Lees meer
Auto leasen zonder jaarcijfers doe je als startende ondernemer bij AutoLeaseTeam

Auto leasen zonder jaarcijfers doe je als startende ondernemer bij AutoLeaseTeam

21 december 2022

Voor veel ondernemers of zzp’ers is een auto of bedrijfswagen onmisbaar, maar een auto kopen kan een flinke investering zijn. Bij AutoLeaseTeam kun je een auto leasen zonder jaarcijfers, omdat wij startende ondernemers vooruit willen helpen. Wij begrijpen als geen ander dat het voor jonge ondernemers lastig is om geld te lenen. Als ondernemer wil je uiteraard een auto of bedrijfswagen kunnen leasen zonder al te veel gedoe. Het kan ook zijn dat je een startende ondernemer bent en nog helemaal geen jaarcijfers van je bedrijf kunt laten zien. In beide gevallen is het mogelijk om bij AutoLeaseTeam tóch een goede auto voor jouw bedrijf te kunnen leasen! Meer informatie over leasen zonder jaarcijfers vind je hieronder.

Lees meer
Schade rijden met leaseauto, wat moet ik doen?

Schade rijden met leaseauto, wat moet ik doen?

05 december 2022

Een paaltje, een te hoge stoep of zelfs een andere auto. Iedere automobilist komt wel eens een onvoorzien ongemak tegen in zijn of haar rij-carrière. Zo’n pechgeval in de vorm van een ongelukje is nu eenmaal snel gebeurd. Wees daarom voorbereid op eventuele gevolgen van schade aan een leaseauto. Want wie is er eigenlijk aansprakelijk? En hoe zit het met de afhandeling van de schade? Kortom: waar moet je allemaal op letten bij schade rijden met een leaseauto? Hieronder lees je wat je moet doen als je schade rijdt met jouw auto van de zaak!

Lees meer