{{content}} ×

Auto leasen zonder jaarcijfers doe je bij AutoLeaseTeam! | AutoLeaseTeam

Auto leasen zonder jaarcijfers doe je als startende ondernemer bij AutoLeaseTeam

Voor veel ondernemers of zzp’ers is een auto of bedrijfswagen onmisbaar, maar een auto kopen kan een flinke investering zijn. Bij AutoLeaseTeam kun je een auto leasen zonder jaarcijfers, omdat wij startende ondernemers vooruit willen helpen. Wij begrijpen als geen ander dat het voor jonge ondernemers lastig is om geld te lenen. Als ondernemer wil je uiteraard een auto of bedrijfswagen kunnen leasen zonder al te veel gedoe. Het kan ook zijn dat je een startende ondernemer bent en nog helemaal geen jaarcijfers van je bedrijf kunt laten zien. In beide gevallen is het mogelijk om bij AutoLeaseTeam tóch een goede auto voor jouw bedrijf te kunnen leasen! Meer informatie over leasen zonder jaarcijfers vind je hieronder.

Leasen zonder jaarcijfers

Verschillende leasemaatschappijen vragen om minimaal één jaar aan omzetcijfers of bankgarantie voordat je een leasecontract kunt aansluiten. Bij AutoLeaseTeam kun je een auto of bedrijfswagen financieren, zonder dat je hiervoor jaarcijfers nodig hebt. Of je nu een maand, een jaar of al jarenlang ondernemer bent: wij verstrekken graag een financiering voor jouw leaseauto! Wij zoeken de juiste auto voor je zodat je snel aan de slag kunt. Daarom is AutoLeaseTeam een goede keuze!

Hoe werkt een auto leasen zonder jaarcijfers?

Wij hebben een speciale leasevorm genaamd starterslease, die veel gebruikt wordt door startende ondernemers. Starterslease is een goede optie wanneer je net bent begonnen met je eigen bedrijf en op zoek bent naar een bedrijfswagen of een andere representatieve auto. Bij AutoLeaseTeam kun je een passende leaseauto voor starters vinden zonder bankgaranties of jaarcijfers. De starterslease is een variatie op de full operational lease. Dat betekent dat AutoLeaseTeam alle operationele zaken van de leaseauto uit handen neemt.

Zo regelen wij de verzekering, het onderhoud, reparaties en de brandstofadministratie. Jij hoeft dus zelf niet om te kijken naar de service en het onderhoud van je auto. Bij ons weet je precies welke maandlasten je kunt verwachten. Wij vragen in de meeste gevallen om een borg te voldoen, voordat de auto opgehaald wordt. De borg krijg je uiteraard terug na de leaseperiode. Ook kunnen we een aanbetaling vragen, hierdoor wordt het maandbedrag minder.

Een ruim aanbod met starterslease

Een groot deel van de ondernemers die zonder jaarcijfers wil leasen valt onder de categorie starter. Wanneer je onderneming nog maar net bestaat is het logisch dat je nog geen jaarcijfers hebt. Speciaal voor startende ondernemers biedt AutoLeaseTeam daarom de mogelijkheid om voordelig jong gebruikte bedrijfswagens of representatieve auto’s te leasen zonder jaarcijfers. Hoe dat te doen? Met de starterslease!

Deze voertuigen bestaan uit jong gebruikte auto’s. Deze leaseauto’s zijn altijd bij ons in onderhoud geweest en maximaal twee jaar oud. Je hebt altijd een ruime keuze uit verschillende merken, afmetingen en uitvoeringen, want het aanbod wisselt dagelijks. Staat jouw droomauto hier niet tussen? Dan kun je altijd nog contact met ons opnemen. Wij zullen dan kijken wat we voor jouw auto-wensen kunnen betekenen.

Starterslease met soepele voorwaarden

Wil jij als starter een auto leasen? Ga dan bij AutoLeaseTeam een leasecontract aan. De voorwaarden bij ons zijn super laagdrempelig. Hierdoor kun jij als startende ondernemer  (zonder een al te grote investering) in een mooie bedrijfswagen rijden. We hebben slechts één eis: je staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

  • Tussentijds opzegbaar: je zit niet vast aan een lang contract en kunt iedere maand opzeggen.
  • Geen investering vooraf: er wordt geen aanspraak gedaan op jouw liquiditeit of die van je onderneming.
  • Volledige controle: dankzij de flexibele voorwaarden van AutoLeaseTeam blijf je altijd in control.
  • Geen investering vooraf: afgezien van een eventuele borg wordt er geen aanspraak gedaan op jouw liquiditeit of die van je onderneming. Je kunt een auto leasen zonder jaarcijfers!
  • Lease voordelig: leaseauto voor starters tegen scherpe tarieven dankzij ons ruime aanbod jong gebruikte bedrijfswagens.

Wat heb je nodig voor auto leasen zonder jaarcijfers?

Is jouw beslissing gemaakt? En heb je gekozen voor auto leasen zonder jaarcijfers? Wat goed! Je zult echter nog wel een aantal zaken moeten regelen. En first things first, de aanvraag: je kunt de leasevorm gemakkelijk aanvragen via de website of door even bij ons langs te gaan. Je vult net zoals iedere andere ondernemer de benodigde gegevens in en de rest wijst zich vanzelf. Mogelijk hebben wij, nadat we je aanvraag hebben ontvangen, nog wel wat extra gegevens van jou nodig, zoals een bewijs van inschrijving in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Als dit het geval is, nemen wij contact met je op.

Kies je ervoor om als starter een auto te leasen zonder jaarcijfers. Zorg er dan voor dat je in ieder geval over de volgende gegevens beschikt:

  • Het 8-cijferige Kamer van Koophandel nummer;
  • Je volledige bedrijfsnaam;
  • Je (bedrijfs)-telefoonnummer;
  • Je e-mailadres.

Zzp auto leasen

De afgelopen jaren is steeds meer mogelijk geworden, zoals zakelijk leasen zonder jaarcijfers. Steeds meer startende ondernemingen zijn afhankelijk van een bedrijfsauto voor de groei van de zaak. Voorheen wezen banken en leasemaatschappij de aanvraag van een leasecontract af bij het ontbreken van jaarcijfers. Tegenwoordig doen leasemaatschappijen hier wat coulanter over. Gemotiveerde starters hebben immers een goed leasecontract nodig om hun bedrijf succesvol te maken.

Met een representatieve bedrijfswagen maak je namelijk een professionele indruk op de klanten. Daarnaast is het voor een startende ondernemer belangrijk dat hij of zij kilometers kan maken om zijn of haar klanten te bezoeken. Die mobiliteit heb je nodig om je werkgebied te vergroten, snel op de plek van bestemming te zijn en je afspraken na te kunnen komen. En dan is het wel zo gemakkelijk als je een auto kunt leasen zonder jaarcijfers!

Auto leasen zonder jaarcijfers bij AutoLeaseTeam

Bij ons is het voldoende om aan te geven hoe u de toekomst ziet en hoe u ervoor wilt gaan zorgen dat u de kosten voor de auto tijdens de gebruiksperiode kunt voldoen. Bij AutoLeaseTeam kun je als startende ondernemer een nieuwe of jong gebruikte auto leasen, waarmee je bij je klanten en relaties kunt langsgaan. Vaak is het als startende ondernemer of zzp’er lastig om een lening aan te vragen. Maar niet bij ons! Wij willen alle ondernemers een kans bieden om een auto te leasen zonder jaarcijfers. Voor ons zijn bankgaranties niet zó belangrijk en beoordelen we elke leaseaanvraag afzonderlijk. Als blijkt dat je de kosten gewoon kunt dragen, dan verstrekken we uiteraard een mooie leaseauto voor jou als startende ondernemer!

Leasen met jaarcijfers, is dat beter?

Jaarcijfers of niet, een auto leasen is bij AutoLeaseTeam sowieso mogelijk. Hierboven hebben we al uitgebreid toegelicht waar je allemaal op moet letten bij een auto leasen zonder jaarcijfers. Maar mocht je wel beschikken over de mogelijkheid om jaarcijfers op te laten stellen, kan dit uiteraard in je voordeel werken. Het vergroot je kansen om voor een hoger budget te leasen. Ook kun je mét jaarcijfers een beter aanbod krijgen vanuit ons, wij lopen op die manier simpelweg minder risico. Je kunt hierbij denken aan een lagere rente of een gunstiger slottermijn.

Let op: Beschik jij wel over jaarcijfers en wil je een auto of bedrijfswagen leasen? Dan is het natuurlijk wel van belang dat je een goed jaar hebt gedraaid. Anders kan het alsnog in je nadeel werken.

Auto leasen zzp zonder jaarcijfers aanvragen

Als je vandaag nog starterslease zonder jaarcijfers aanvraagt, dan nemen we jouw aanvraag direct in behandeling! We nemen vervolgens contact met je op en verzoeken je nog enkele gegevens naar ons toe te sturen. Na ontvangst, krijg je van ons een offerte. Na akkoord kun je wellicht al binnen 24 uur jouw leaseauto ophalen! Geïnteresseerd? Vraag dan een offerte aan!

Nieuwsberichten

AutoLeaseTeam: dé bedrijfswagen lease-partner voor ondernemers in Leiderdorp!

AutoLeaseTeam: dé bedrijfswagen lease-partner voor ondernemers in Leiderdorp!

23 februari 2023

Klantbezoeken afleggen, bestellingen afleveren of een recreatief uitstapje naar bijvoorbeeld Keukenhof. Wat de reden achter jouw bedrijfswagen-wens ook is. Wij ontzorgen jou graag op het gebied van mobiliteit. AutoLeaseTeam helpt jou graag vanuit Leiderdorp met de stap naar je nieuwe bedrijfswagen. In dit artikel zetten we daarom alle aandachtspunten voor bedrijfswagenslease in Leiderdorp op een rij. Dus laten we eens een kijkje nemen!

Lees meer
Autolease in Leiderdorp: de voordelen en hoe het werkt

Autolease in Leiderdorp: de voordelen en hoe het werkt

02 februari 2023

Autolease is een populaire optie voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe auto, maar daarvoor niet de volledige aankoopprijs willen betalen. In Leiderdorp zijn er een aantal bedrijven die autolease aanbieden, zo ook AutoLeaseTeam. Wil jij een zakelijke leaseauto afsluiten zonder risico’s over financiering, beheer en operationele risico’s? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden diverse leasevormen die geheel op maat zijn samen te stellen. Een leaseauto kiezen is geen gemakkelijke opgave. In dit artikel zullen we je daarom wegwijs maken in de wereld van autolease in Leiderdorp.

Lees meer
Bedrijfsauto leasen als startende ondernemer: alles wat je moet weten!

Bedrijfsauto leasen als startende ondernemer: alles wat je moet weten!

12 januari 2023

Door de wisselende opdrachten of projecten die zich door heel Nederland bevinden, ben je als startende ondernemer veel onderweg. Als startende ondernemer is het aanschaffen van een bedrijfsauto daarom vaak een belangrijke stap in de eerste groei van je onderneming. Een bedrijfsauto is dan ook een echte ‘must have’ voor de startende ondernemer. Welke leasevorm voor jou als starter interessant is? Dat lees je in dit artikel, zo hopen wij dat het kiezen voor jou een stuk makkelijker wordt!

Lees meer
Auto leasen als zzp’er: hoe het werkt en wat je moet weten!

Auto leasen als zzp’er: hoe het werkt en wat je moet weten!

09 januari 2023

Als zzp’er is mobiel zijn cruciaal. Vrijwel iedere zzp’er moet de keuze uiteindelijk maken: ga je de auto kopen? Of kies je toch voor leasen? Steeds meer zzp’ers kiezen ervoor om een auto te leasen. En dat is niet voor niets. Kies je voor leasen, dan hoef je zelf geen grote investering te doen en loop je weinig risico. Wij zetten de belangrijkste zaken van auto leasen als zzp’er daarom voor je op een rij en brengen in kaart waar je rekening mee moet houden.

Lees meer