{{content}} ×

Alles over de Hyundai Kona: een revolutie in autowereld | AutoLeaseTeam

Alles over de Hyundai Kona: een revolutie in autowereld

De Hyundai Kona heeft zich bewezen als zeer waardevolle auto bij vele autogebruikers. De auto behoort zelfs tot de bestverkopende auto’s van Nederland! En bovendien is de Hyundai Kona Electric voor velen de overstap naar elektrisch rijden. Wat verklaart deze populariteit? Lees hier alles over de Hyundai Kona!

De Hyundai Kona heeft zich bewezen als zeer waardevolle auto bij vele autogebruikers. De auto behoort zelfs tot de bestverkopende auto’s van Nederland! En bovendien is de Hyundai Kona Electric voor velen de overstap naar elektrisch rijden. Wat verklaart deze populariteit? Lees hier alles over de Hyundai Kona!

Waarom is de Hyundai Kona een succesnummer?

Wij vertellen je graag alles over de Hyundai Kona en waarom dit model zo populair is. Want wat is het eigenlijk voor auto? Hoewel de Hyundai Kona nog een vrij nieuw model is, heeft deze stijlvolle SUV al veel populariteit gewonnen. En voor AutoLeaseTeam is het wel duidelijk waarom. Het betreft een middenklas model die vrijwel alles heeft. De Hyundai Kona is ruim, functioneel en heeft een acceptabele basisprijs. Bovendien heeft de auto een zeer ruime actieradius. Niet gek dus dat er inmiddels al bijna 25.000 Hyundai Kona’s zijn verkocht. In heel Europa is het een van Hyundai’s meest verkochte modellen. In Nederland was dit model vorig jaar ook het populairste model van het merk.

Benzine-, Hybrid- of Electric Kona?

Er bestaan weinig auto’s die je zowel in een benzine, hybride als in elektrische uitvoering kunt krijgen. De Hyundai Kona vormt hierin een zeldzame uitzondering. Qua vermogen verschillen de drie varianten weinig van elkaar. Toch is de koppel van de Hybrid en Elektric wel hoger dan die van een benzine moter. De Hybrid en Elektric hebben dus meer power beschikbaar. Wat verder opvalt is dat de bagageruimte van de Electric iets kleiner is dan de andere twee.

Hyundai Kona Electric

Dat Hyundai een voorloper is wat betreft elektrische auto’s is niks nieuws. De Hyundai Kona Electric is hierbij het perfecte voorbeeld. Lees daarom snel verder en leer alles over de motor, het verbruik en de duurzaamheid van dit model. Zie jij ze tegenwoordig ook steeds vaker op de weg? Dat kan goed kloppen, want deze compacte wagen is niet aan te slepen. Ruim de helft van het bovengenoemde aantal Hyundai Kona’s is elektrisch. Ook hiervoor geldt dat het belangrijkste pluspunt de ruime actieradius is. Met het 54 kWh accu pakket kan deze auto zelfs 484 kilometer rijden. Dit aantal is meer dan genoeg voor al jouw woon- en werkverkeer. Bovendien is het genoeg bereik om onbezorgd mee op vakantie te gaan! Hiermee is deze EV een van de beste in prijsklasse. De Hyundai Kona Electric is zeer ruim ingericht en voorzien van luxe eigenschappen als stoelverwarming, rijhulpsystemen en adaptive cruis control. Kortom: Hyundai Kona Electric is een innovatief model, boordevol technische snufjes. Ook bezit deze auto een goed laadsysteem. Een Kona Electiric is in iets meer dan 45 minuten tot 80% opgeladen. Dus stap in en ervaar de luxe van elektrisch rijden.

Over elektrisch rijden in het algemeen valt nog veel meer te vertellen. We hebben lang nog niet alles over de Hyundai Kona verteld. Want wat is een EV nou eigenlijk? Om je wegwijs te maken in deze toekomstige wereld van groene energie hebben wij de voordelen en belangrijkste informatie voor jou op een rijtje gezet. Zo werken wij samen met onze klanten aan een schonere toekomst.

Hyundai Kona leasen bij AutoLeaseTeam

Kies je voor een Hyundai Kona? Goede keuze! Zo ben je namelijk verzekerd van een royale SUV. Je kiest namelijk voor een mooie combinatie van zuinigheid, veiligheid, garantie, techniek en comfort. Bij AutoLeaseTeam kun je je eigen model samenstellen geheel naar eigen wens. Wij vertellen jou graag alles over de Hyundai Kona. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Of ben je benieuwd welke auto’s je nog meer kan leasen? Neem dan contact met ons op. Wij staan graag voor jou klaar.

Nieuwsberichten

Bedrijfsauto leasen als startende ondernemer: alles wat je moet weten!

Bedrijfsauto leasen als startende ondernemer: alles wat je moet weten!

12 januari 2023

Door de wisselende opdrachten of projecten die zich door heel Nederland bevinden, ben je als startende ondernemer veel onderweg. Als startende ondernemer is het aanschaffen van een bedrijfsauto daarom vaak een belangrijke stap in de eerste groei van je onderneming. Een bedrijfsauto is dan ook een echte ‘must have’ voor de startende ondernemer. Welke leasevorm voor jou als starter interessant is? Dat lees je in dit artikel, zo hopen wij dat het kiezen voor jou een stuk makkelijker wordt!

Lees meer
Auto leasen als zzp’er: hoe het werkt en wat je moet weten!

Auto leasen als zzp’er: hoe het werkt en wat je moet weten!

09 januari 2023

Als zzp’er is mobiel zijn cruciaal. Vrijwel iedere zzp’er moet de keuze uiteindelijk maken: ga je de auto kopen? Of kies je toch voor leasen? Steeds meer zzp’ers kiezen ervoor om een auto te leasen. En dat is niet voor niets. Kies je voor leasen, dan hoef je zelf geen grote investering te doen en loop je weinig risico. Wij zetten de belangrijkste zaken van auto leasen als zzp’er daarom voor je op een rij en brengen in kaart waar je rekening mee moet houden.

Lees meer
Operational lease uitgelegd: alles wat je moet weten!

Operational lease uitgelegd: alles wat je moet weten!

05 januari 2023

Weten waar je aan toe bent? Kies voor operational lease! Operational lease betreft een vorm van leasen waarbij wij de auto ter beschikking stellen aan jou als leaserijder. In plaats van het kopen van een auto, betaal je een vast maandbedrag voor het gebruik van de leaseauto. Dit tarief bestaat uit het gebruik van de auto en eventuele extra kosten, zoals verzekeringen, onderhoud of zelfs benzine. Meer weten over deze unieke leasevorm? Lees dan snel verder!

Lees meer
Auto leasen zonder jaarcijfers doe je als startende ondernemer bij AutoLeaseTeam

Auto leasen zonder jaarcijfers doe je als startende ondernemer bij AutoLeaseTeam

21 december 2022

Voor veel ondernemers of zzp’ers is een auto of bedrijfswagen onmisbaar, maar een auto kopen kan een flinke investering zijn. Bij AutoLeaseTeam kun je een auto leasen zonder jaarcijfers, omdat wij startende ondernemers vooruit willen helpen. Wij begrijpen als geen ander dat het voor jonge ondernemers lastig is om geld te lenen. Als ondernemer wil je uiteraard een auto of bedrijfswagen kunnen leasen zonder al te veel gedoe. Het kan ook zijn dat je een startende ondernemer bent en nog helemaal geen jaarcijfers van je bedrijf kunt laten zien. In beide gevallen is het mogelijk om bij AutoLeaseTeam tóch een goede auto voor jouw bedrijf te kunnen leasen! Meer informatie over leasen zonder jaarcijfers vind je hieronder.

Lees meer